Recepttips: kycklingtacos med chilimajonäs

Dessa kycklingtacos är suveräna att tillaga i er chiminea eller över ert eldfat.
Skär kycklingbröstfiléerna i remsor, blanda sedan med rökt paprika och en skvätt olivolja, täck med plastfolie och låt marineras i kylen under några timmar.
Under tiden, dela plommontomaterna på hälften, hacka upp den färska koriandern och hacka chilin. Separera de i tre olika skålar.
När några timmar passerat är det dags att tända chiminea eller ert eldfat, arbeta upp en fin glödbädd för att undvika att bränna kycklingen. Grilla kycklingen till dess att den är färdig.
Servera allt och glöm inte att pressa lite färsk lime över 😊

Ingredienser
3 st. färska kycklingbröstfiléer
2 tsk rökt paprikapulver
8 st. mjuka tacosbröd
80g rucola
15 körsbärstomater
1 knippe färsk koriander
1 lime
1 röd chili

Chillimajonäs
Gräddfil
Fetaost

2019-06-14
Produkter
Övrigt